Потребител беседа:Григор Гачев/Архив/2007/Септември

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене

Да, категории за броевете на всяко списание[редактиране]

По-подредено е, а и всеки, който някога е ползвал МедияУики (дори само за четене), би потърсил категория в края на статията, вместо да тръгне да цъка по връзки на произволно място. Поздрави, Intery 23:25, 13 септември 2007 (EEST)

Дали е по-подредено съм много скептичен: ще видиш как ще се подреждат в категорията. А връзката е не на произволно, а на определено място - в инфокутията. Но защо да не опитаме? Кажи, ако мога да помогна с нещо. -- Григор Гачев 23:41, 13 септември 2007 (EEST)
Дай зелена светлина :).
Тези дни ще пробвам със списание Зона F, после ще видим. --Intery 10:01, 16 септември 2007 (EEST)
Бе човек, администратор си тук! Ти ако трябва да молиш за зелена светлина... :-) -- Григор Гачев 20:38, 16 септември 2007 (EEST)
Добре, де, добре :-)
, шефе ;).
На мен ми се вижда хубаво, ти какво ще кажеш? --Intery 11:41, 22 септември 2007 (EEST)
Ами... така да е...
ще ти скъсам ушите! ;)
-- Григор Гачев 18:17, 22 септември 2007 (EEST)

Софтуерен гаф[редактиране]

Гриша, онзи ден ходих в Жоро Недялков да го инструктирам за работа в уиките. Бяха и Дилян и Генерала. Все нещо не им ставало на тримата - :-). И какво мислиш открих - браузъра Експлорер не извиква инфокуитите - натискаш - нищо не следва. Тъкмо бях започнал да им се карам че са смотани и зяпнах. Аз понеже работя с Мозила - нямах представа. От къщи правих проби - същото! Правих им показно като копирах инфокутията от готова страница, - ако не оправиш софтуера на сайта ще трябва да работят винаги с копи-пейст!!! Възможно ли е да не си знаел? (А.Славов(Sferoidi) 21:04, 19 септември 2007 (EEST))

Много странно. Честичко работя по уикито от клиенти, докато чакам при тях да свърши някаква обработка, и нерядко ползвам Експлорер. Никога не съм имал никакъв проблем, до степен да нямам представа за какво става дума. Ще проверя откъдето мога, и ще видя има ли проблем, и ако да, може ли да се направи нещо.
А дори така да е, падащото меню за кутиите е дребно улеснение. Има страница с готови шаблони за копиране, а могат да ги копират и от вече готови страници, отначало дори така ще им е по-лесно, докато се научат. :-) -- Григор Гачев 23:14, 19 септември 2007 (EEST)