Разлика между версии на „Втори национален фестивал на НФ“

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене
м (дребни)
Ред 1: Ред 1:
'''Вторият национален фестивал на НФ''' е проведен на 25-28 май [[1981 г.]] в София в големия салон на ДСНК - Дом на съветската наука и култура /днес - Руски културно-информационен център/. Според издадената Програма пълното име на фестивала е: Втори национален фестивал на клубовете по фантастика, прогностика, евристика "Човек, Еволюция, Космос" в рамките на Асамблеята "Знаме на мира". Посветен на първия в света орбитален космически полет, извършен от летец-космонавт Ю.А.Гагарин. По време на фестивала се провежда [[Четвърта среща на Клубовете по фантастика]].
+
'''Вторият национален фестивал на НФ''' е проведен на [[25 май|25]]-[[28 май]] [[1981 г.]] в София в големия салон на ДСНК - Дом на съветската наука и култура (днес - Руски културно-информационен център). Според издадената Програма пълното име на фестивала е: Втори национален фестивал на клубовете по фантастика, прогностика, евристика „Човек, Еволюция, Космос“ в рамките на Асамблеята „Знаме на мира“. Посветен на първия в света орбитален космически полет, извършен от летец-космонавт Юрий А. Гагарин. По време на фестивала се провежда [[Четвърта среща на Клубовете по фантастика]].
 
      
 
      
 
==Програма==
 
==Програма==
Ред 5: Ред 5:
 
===26 май===
 
===26 май===
  
*Научен симпозиум "Човек, Еволюция, Космос" - секция фантазия и творчество - 10 ч.
+
*Научен симпозиум „Човек, Еволюция, Космос“ - секция фантазия и творчество - 10 ч.
  
 
+
[[Картинка:FEST2.JPG|рамка|дясно|Президиум на втория фестивал: На масата: [[Ивайло Рунев]], [[Мирослав Попов]], [[Юрий Георгиев]], [[Николай Близнаков]] ]]
 
 
[[Картинка:FEST2.JPG|рамка|дясно|Президиум на втория фестивал: На масата: [[Ивайло Рунев]],Мирослав Попов, [[Юрий Георгиев]], [[Николай Близнаков]] ]]
 
  
 
* [[1981 г.]] - [[Втори национален фестивал на НФ]] - София - ДСНК
 
* [[1981 г.]] - [[Втори национален фестивал на НФ]] - София - ДСНК
  
 
[[Категория: Конвенти|Фестивал на клубовете по фантастика, прогностика и евристика]]
 
[[Категория: Конвенти|Фестивал на клубовете по фантастика, прогностика и евристика]]

Версия от 18:39, 4 август 2007

Вторият национален фестивал на НФ е проведен на 25-28 май 1981 г. в София в големия салон на ДСНК - Дом на съветската наука и култура (днес - Руски културно-информационен център). Според издадената Програма пълното име на фестивала е: Втори национален фестивал на клубовете по фантастика, прогностика, евристика „Човек, Еволюция, Космос“ в рамките на Асамблеята „Знаме на мира“. Посветен на първия в света орбитален космически полет, извършен от летец-космонавт Юрий А. Гагарин. По време на фестивала се провежда Четвърта среща на Клубовете по фантастика.

Програма

26 май

  • Научен симпозиум „Човек, Еволюция, Космос“ - секция фантазия и творчество - 10 ч.
Президиум на втория фестивал: На масата: Ивайло Рунев, Мирослав Попов, Юрий Георгиев, Николай Близнаков