Разлика между версии на „Второстепенни герои в „Ян Бибиян““

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене
Ред 5: Ред 5:
 
==== Магу ====
 
==== Магу ====
  
'''Магу''' е името на водача, назначeн от цар [[Второстепенни герои в „Ян Бибиян“#Ягага|Ягага]] за Ян Бибиян и Калчо. Той им показва особеностите на планетата и им разказва за отношенията между враждуващите 4 царства на лунагите. Страхлив, бъбрив, харесва много виното, което героите са донесли от Земята и от момента на вкусването до последната си поява ходи подпийнал и подозрително развеселен.
+
'''Магу''' е името на водача, назначeн от цар Давид [[Второстепенни герои в „Ян Бибиян“#Ягага|Ягага]] за Ян Бибиян и Калчо. Той им показва особеностите на планетата и им разказва за отношенията между враждуващите 4 царства на лунагите. Страхлив, бъбрив, харесва много виното, което героите са донесли от Земята и от момента на вкусването до последната си поява ходи подпийнал и подозрително развеселен.
  
  
 
[[Категория: Измислени герои на Елин Пелин|№]]
 
[[Категория: Измислени герои на Елин Пелин|№]]
 
[[Категория: Измислени герои по произведения - Ян Бибиян|№]]
 
[[Категория: Измислени герои по произведения - Ян Бибиян|№]]

Версия от 18:33, 28 септември 2010

Иа

daieraz'fъм Земята.

Магу

Магу е името на водача, назначeн от цар Давид Ягага за Ян Бибиян и Калчо. Той им показва особеностите на планетата и им разказва за отношенията между враждуващите 4 царства на лунагите. Страхлив, бъбрив, харесва много виното, което героите са донесли от Земята и от момента на вкусването до последната си поява ходи подпийнал и подозрително развеселен.