Потребител беседа:Симеон Христов

От БГ-Фантастика
Версия от 16:38, 2 януари 2015 на 72.52.91.30 (беседа) (Нова тема Контакт)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)
Направо към: навигация, търсене

Лицензи на картинки[редактиране]

В БГ-Фантастика има правило, че качваните картинки трябва да са с уредени за свободно ползване права. Идеалният вариант е те да са пуснати под свободен лиценз. В краен случай би свършила работа и уговорка с праводържателя им, че могат да бъдат използвани свободно в уикито, с дадения си размер или по-малък. Някакво уреждане обаче трябва да има - иначе уикито рискува да бъде съдено за нарушение на авторски права.

Затова моля за изрично потвърждение, че качените от вас картинки са с уредени по въпроса права. Иначе ще се наложи да ги изтрия.

-- Григор Гачев 20:14, 26 октомври 2014 (EET)


Отново за лицензи на картинки[редактиране]

Повтарям въпроса за уредеността на правата на картинките, които качвате. Ако не получа удовлетворителен отговор до няколко дни, ще изтрия всички картинки, които сте качили и ще блокирам възможността ви да качвате нови. -- Григор Гачев 00:05, 29 октомври 2014 (EET)


Почти всички корици, които съм качил са на Текла Алексиева. Чувал съм, че тя няма нищо против, а и във въшето уики от години висят нейни корици от Галактика. (С.Христов)

„Чувал съм, че тя няма нищо против“ не е достатъчно - необходима е сериозна уговорка. Още повече, че приемам думите ви на вяра.
Ще сверя това с нея. Ако тя не даде разрешението си за тези корици, ще се наложи да ги изтрия. -- Григор Гачев 17:27, 1 ноември 2014 (EET)

Контакт[редактиране]

Моля, свържете се с мен на mvelkovbg в gmail.com. Благодаря предварително. М. Велков