Потребител беседа:Симеон Христов

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене

Лицензи на картинки

В БГ-Фантастика има правило, че качваните картинки трябва да са с уредени за свободно ползване права. Идеалният вариант е те да са пуснати под свободен лиценз. В краен случай би свършила работа и уговорка с праводържателя им, че могат да бъдат използвани свободно в уикито, с дадения си размер или по-малък. Някакво уреждане обаче трябва да има - иначе уикито рискува да бъде съдено за нарушение на авторски права.

Затова моля за изрично потвърждение, че качените от вас картинки са с уредени по въпроса права. Иначе ще се наложи да ги изтрия.

-- Григор Гачев 20:14, 26 октомври 2014 (EET)


Отново за лицензи на картинки

Повтарям въпроса за уредеността на правата на картинките, които качвате. Ако не получа удовлетворителен отговор до няколко дни, ще изтрия всички картинки, които сте качили и ще блокирам възможността ви да качвате нови. -- Григор Гачев 00:05, 29 октомври 2014 (EET)


Почти всички корици, които съм качил са на Текла Алексиева. Чувал съм, че тя няма нищо против, а и във въшето уики от години висят нейни корици от Галактика. (С.Христов)

„Чувал съм, че тя няма нищо против“ не е достатъчно - необходима е сериозна уговорка. Още повече, че приемам думите ви на вяра.
Ще сверя това с нея. Ако тя не даде разрешението си за тези корици, ще се наложи да ги изтрия. -- Григор Гачев 17:27, 1 ноември 2014 (EET)

Контакт

Моля, свържете се с мен на mvelkovbg в gmail.com. Благодаря предварително. М. Велков