Потребител беседа:212.122.184.243

От БГ-Фантастика
Версия от 01:35, 11 септември 2021 на Григор Гачев (беседа | приноси) (Нова страница: „== Разкази == Здравейте, Чудесно е, че искате да публикувате разкази тук. За съжаление оба...“)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)
Направо към: навигация, търсене

Разкази[редактиране]

Здравейте,

Чудесно е, че искате да публикувате разкази тук. За съжаление обаче това е библиографско уики. Нещо като каталога на една библиотека, а не цялата библиотека с книгите в нея. За публикуване на цели произведения препоръчвам „Моята библиотека“ (www.chitanka.info).

Ако разказът е реално издаден, би било чудесен принос да го опишете библиографски, както е направено тук с много разкази. Всички ще сме Ви благодарни за това! :) -- Григор Гачев (беседа) 01:35, 11 септември 2021 (EEST)


Това е дискусионната страница на анонимен потребител, който все още няма регистрирана сметка или не я използва Затова се налага да използваме IP-адрес, за да го идентифицираме. Такъв адрес може да се споделя от няколко потребители. Ако сте анонимен потребител и мислите, че тези неуместни коментари са отправени към вас, регистрирайте се или влезте в системата, за да избегнете евентуално бъдещо объркване с други анонимни потребители.