Потребител беседа:91.92.231.204

От БГ-Фантастика
Версия от 23:26, 2 октомври 2007 на BatGojko (беседа | приноси) (Привет)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)
Направо към: навигация, търсене

Привет[редактиране]

Здравейте и добре дошли!

Благодаря ви за новите статии! Опасявам се, че се наложи да изтрия една от тях — Фенътзи Фактор, защото имаше грешка в заглавието, а и дублираше по-ранната статия „Списание Фентъзи фактор“.

При „Замъкът на престола“ има сходен проблем — вече си имаме Замъкът на престола (Издателска къща Фентъзи Фактор, 2006). Съдържанията се различават доста и затова вашата статия ще остане поне докато текстовете бъдат сляти в Замъкът на престола (Издателска къща Фентъзи Фактор, 2006).

Надявам се това камъче да не помрачи прекарването ви в БГ-Фантастика :-). Поздрави, Intery 19:08, 27 септември 2007 (EEST)

Здравейте и от мен, и един въпрос: „Йън Уркович“ чий псевдоним е - на Иван Атанасов или на Иван Христов? Виждам, че имате информация по въпроса. :-) -- Григор Гачев 00:04, 1 октомври 2007 (EEST)


И понеже не съм още много наясно с ползването на ВИКИ ще отговоря направо тук - т.н. Потребител 91.92.231.204 съм аз, Иван Атансов. Мой приятел ме насочи насам и ми каза, че имало препратка към Замъка на престола, ама нямало информация и аз я дадох. Радвам се, че някой е минал след мен и я е преподредил, така че да е по-удобна за ползване.

Псевдонимът Йън Уркович първоначално беше за Иван Христов, но след първият разказ, той така и не участва в написването на следващите, но аз продължих да подписвам разказите с двете имена докато той не ме пожела д азапочна да ги подписвам само като Джон Кохен. Така че Йън Уркович не е в действителност мой псевдоним, но съм го ползвал по стечение на обстоятелствата. Не мисля, че някога ще го ползвам отново. Официално само Джон Кохен е мой псевдоним. Поздрави!


Това е дискусионната страница на анонимен потребител, който все още няма регистрирана сметка или не я използва Затова се налага да използваме IP-адрес, за да го идентифицираме. Такъв адрес може да се споделя от няколко потребители. Ако сте анонимен потребител и мислите, че тези неуместни коментари са отправени към вас, регистрирайте се или влезте в системата, за да избегнете евентуално бъдещо объркване с други анонимни потребители.