Потребител беседа:94.139.220.38

От БГ-Фантастика
Версия от 00:38, 11 септември 2021 на Григор Гачев (беседа | приноси) (Нова страница: „== Произведения == Здравейте, Благодаря Ви за публикуваното произведение. За съжаление о...“)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)
Направо към: навигация, търсене

Произведения[редактиране]

Здравейте,

Благодаря Ви за публикуваното произведение. За съжаление обаче това е библиографско уики - нещо като каталога на библиотека, а не самата библиотека. Ако произведението ви е публикувано, би било чудесно, ако го опишете тук така, както е направено с други разкази. Ако обаче търсите къде да го публикувате, има много други сайтове, които биха го приели с удоволствие. Тук просто е място за библиографската му информация, а не за самото него... Въпреки това Ви благодаря и желая успех! :) -- Григор Гачев (беседа) 01:38, 11 септември 2021 (EEST)


Това е дискусионната страница на анонимен потребител, който все още няма регистрирана сметка или не я използва Затова се налага да използваме IP-адрес, за да го идентифицираме. Такъв адрес може да се споделя от няколко потребители. Ако сте анонимен потребител и мислите, че тези неуместни коментари са отправени към вас, регистрирайте се или влезте в системата, за да избегнете евентуално бъдещо объркване с други анонимни потребители.