Потребител беседа:Valio 98

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене

Здравей! :-)

И бъди много, ама много добре дошъл тук! Помагай с каквото ти е приятно, почивай си тук от дневните проблеми, изобщо, възприемай уикито като място за почивка и кеф, а не като задължителна работа! :-) -- Григор Гачев 21:05, 23 декември 2006 (EET)

Корекции

Като начало, огромно благодаря за създадената статия! :-) Ти си първият редактор тук, който създава изцяло самостоятелно статия, и то с появата си. (И то отлична статия!) Затова смятам да ти връча медал - погледни си потребителската страница. (Докато още сме твърде малко, и няма кой да гласува, се правя на диктатор и решавам такива неща еднолично. :-) )

Преместих статията от "Нова българска фантастика" като "Поредица Нова българска фантастика". Напоследък поредиците са доста, останалите имена във фантастиката - също, и стават съвпадения. Затова реших статиите за поредици да се именоват като "Поредица " плюс името на поредицата, без кавички и прочее. Изобщо, нали уикито е сравнително ново и специализирано, и доста правила за именоване се решават покрай другата работа.

За бележката, че Валентин Иванов е българин - по принцип БГ-Фантастика е само за българска фантастика, така че това поле е всъщност излишно. Бих предложил засега да не го попълваме, пък ако се намесят и чужди автори, ще го попълня набързо с един скрипт за всички българи. :-) -- Григор Гачев 21:05, 23 декември 2006 (EET)