БГ-Фантастика:Желани картинки

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене

На тази страница можете да опишете какви картинки бихте желали да бъдат качени тук. Може би някой друг разполага с тях, и може да ги качи.

Желани картинки[редактиране]

Моля, изброявайте какви картинки желаете тук.

  1. Снимки на писатели и фенове - освен по една представителна да има по възможност и няколко от разни периоди на живота им.
  2. Да се открие ФОТОГАЛЕРИЯ, където да са снимки от различни СЪБИТИЯ /трябва да е категория/от живота на Клубовете от основаването им до днес.
  3. Да се открие ГАЛЕРИЯ, където да са картините на НФ художниците, илюстрации към произведения и др.

(Този неподписан коментар е направен от Потребител: Розов.)

За по няколкото снимки на личност - няма проблем: качвай ги и пиши коя на кого от кога и откъде е, ще се оправим. (За да не почнем да бъркаме имената на картинките, е добре да си направим правило за тях - примерно снимка на Иван Петров от 1986 г. в къщи, да я кръщаваме "Ivan Petrov, 1986, home.jpg".)
За фотогалерията - идеята е чудесна. Аз си мислех за снимки от живота на клубовете и събиранията към статиите за съответните клубове и събирания, но нищо не пречи една снимка да се показва на повече места. Кажи как си представяш фотогалерията като организация, ще измислим как да я направим! :-)
За галерията за картини и илюстрации - тук е сложно. Те представляват произведения сами по себе си, и това поставя въпроса за авторските им права. За да избегнем този въпрос, сме приели, че засега цели произведения (без значение картини или текстове) не се приемат, но за в бъдеще това може, и вероятно ще се промени. Не зная кога ще решим да почнем да ги допускаме, вероятно след като поопишем по-голямата част от българската фантастика. Ако нещата вървят с такива темпове, това ще стане до около година. -- Григор Гачев 22:32, 1 юни 2007 (EEST)
Приветствам идеята! Напълно съм съгласен (дори настоявам :-)) с № 1 и № 2. Имам предложение за № 3 (Галерия на творби): понеже са обект на авт. права, нека всеки автор по свое усмотрение и желание да качи нещо (поне по 1-2 творби). Това е само предложение, все още не е покана :-) --В.Тодоров 23:23, 1 юни 2007 (EEST)