Беседа:Виртуален университет Арменелос

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене

Видях реплики за пренаписване на статията за Арменелос, понеже звучала прекалено рекламно. Току-що я прочетох - и не мога да открия нещо, което да ме дразни като реклама. Моля всеки, който реши да я редактира от гледна точка на неутралността, първо да изтъкне причините си тук.

(Ако не съм разбрал правилно - простете; и обяснете.) --k. 18:51, 7 февруари 2007 (EET)

Може би трябва да си личи по-ясно, че става дума по-скоро за фен-клуб, отколкото примерно за частно училище. Също така, рекламността й не е от категорията на праховете за пране или мобилните тарифи, но все пак я има. Може би промяна от стил "тук можете да откриете еди-какво си, а там ще помогнете на света с еди-какво си" към стил "сайтът е насочен към еди-какво си, предлага запознаване с Толкин на феновете под формата на „обучение в университет“, би била от полза. Много от дадените подробности човек така или иначе ще ги открие, когато отиде на сайта - няма защо да се повтарят тук. И т.н. -- Григор Гачев 19:07, 7 февруари 2007 (EET)

Светлически[редактиране]

Гри, поемам задачата да приведем статията в уики вид с Габ. :) --k. 09:47, 9 ноември 2007 (EET)

Не й се карай твърде. Разбирам ентусиазма й, и леко се заразявам от него. :-) -- Григор Гачев 13:05, 9 ноември 2007 (EET)