Парола Шамбала

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене
Парола Шамбала
Автор(и): Петя Димитрова
Първо издание: 2008 г.
Жанр(ове): мистична фантастика
Изкуство: литература
Вид: роман


„Парола Шамбала“ е роман от писателката Петя Димитрова.

Анотация[редактиране]

След бестселъра „Армагедон“ в две части - за психотронната война на планетата и използването на свръхфеноменални хора от тайните служби, „Парола Шамбала“ е следващата книга от поредицата. За Артър Ленгли истината, странна, шокираща, и на пръв поглед неприемлива, е боен меч. Неговата война е лишена от лични страхове и самозабрави. Знаещите истинската истина за света ни я укриват, защото който има информация, дирижира историята.

Артър Ленгли не постъпи така и в „Парола Шамбала“ ни предоставя тайната история на Земята и експеримента „цивилизация“ - от тяхното начало до наближаващия финал. „Парола Шамбала“ няма жанр, не е роман, нито събрани записки. Тя е хроника на случилото се, случващото се, и на това, което ни очаква. Всеки, потиснат, демотивиран и депресиран, всеки, изгарян от жаждата да прогледне, най-сетне ще я утоли. Така ще се присъедини към онези, които ще знаят какво да правят, щом настъпи времето на голямата трансформация - и на планетата ни, и на всеки живот.

Какво е Земята? Наказателен батальон, място, в което се прераждаме за поредно съществуване, плацдарм на бойната не само помежду ни, но и на битката между мрака и светлината? Кои сме, кой и за какво ни е пратил тук; кой отнема живота ни; кой ни наказва и награждава; кои са Учителите ни; какво е предопределено да се случи и доколко е в наша власт да го променим? Почти всеки се досеща за отговорите, но малцина ги изричат. Артър Ленгли пое тази отговорност.

Публикации[редактиране]