Потребител беседа:Nk

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене

Добре дошъл! :-)[редактиране]

Здравей, и огромно благодаря за рамото, което даваш и на този проект!

Би ли се наел да поемеш админски функции и тук? Много ми се иска да има поне още един администратор. Зная, че Уикипедия и така ти създава немалко работа, но поне тук работата вероятно няма да е кой знае колко много.

(На по-късен етап, когато потребителите станат повечко, избирането на администратори ще става чрез гласуване. Сегашните администратори, включително аз, също ще бъдат прегласувани.)

Благодаря предварително! :-) -- Григор Гачев 21:25, 18 декември 2006 (EET)

Ами, може. Гледам, че има още неща за превеждане по интерфейса, например. Иначе, не знам дали мога да помогна много по същество, защото не съм на "ти" с темата. --Nk 16:19, 19 декември 2006 (EET)
Преводът по интерфейса не ми е страшен, защото с идването на нови версии на МедияУики ще идват и нови преводи - като се превежда в Уикипедия, и ние ще кярим Но админ със сериозен опит от Уикипедия ще е безценен, докато фантастоманите понаучат как се правят нещата и как - не. :-)
МД: чак шаблон за от Уикипедия може и да не е нужен - на статиите, копирани оттам, така или иначе си слагаме Уикипедия в списъка на източниците. :-) -- Григор Гачев 16:44, 19 декември 2006 (EET)
А, гледал съм Мелконян, не Любен Дилов :).
Не съм съвсем наясно как следва да се тълкува GFDL в частта за цитирането на авторите. Имаше някои коментари из Уикипедия във връзка с преводите от други версии, но не видях убедително заключение. Всъщност шаблонът просто дава по-прецизна връзка. --Спас Колев 16:54, 19 декември 2006 (EET)
Шаблонът има дребно предимство (по-прецизната връзка), и дребен недостатък (изглежда малко куцо във вид за печат с това висящо "автори" накрая). Но това вече е въпрос на оформление - ако ти хрумне вид, който да е приятен във вид за печат, съм с две ръце за. -- Григор Гачев 17:31, 19 декември 2006 (EET)
Към момента ми хрумва да махнем списъка на авторите - който докопа статията в Уикипедия, ще си го извади толкова лесно, колкото и на статиите тук. Но пък да направим "Българската Уикипедия" линк. Ако си съгласен - казвай. :-) -- Григор Гачев 17:39, 19 декември 2006 (EET)
Ами, действай. Това е хубавото на шаблоните - винаги можеш да добавиш или махнеш нещо, ако си дефинирал добре параметрите. --Спас Колев 17:43, 19 декември 2006 (EET)

Обсъждане за имена на статии за издания[редактиране]

Чоплим темата на БГ-Фантастика: Разговори#Предложения по промени в оформлението. Бъди добре дошъл да си кажеш мнението. :-) -- Григор Гачев 16:30, 15 януари 2007 (EET)