Разлика между версии на „Колийн Ливингстън“

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене
м (дребни)
Ред 47: Ред 47:
 
}}
 
}}
  
'''Колийн Ливингстън''' е автор на книги-игри.
+
'''Колийн Ливингстън''' е псевдоним, под който са писани книги-игри.
  
 
== Биография ==
 
== Биография ==
  
Първото появяване на псевдонима е на [[28 ноември]] [[2013 г.]] във форумите за книги-игри. Първоначално под този псевдоним се крият [[Димитър Стефанов]] и [[Любомир Лисичков]], които за няколко дена написват книгата-игра [[Мъдростта на царя]]. По-късно към този псевдоним се присъединява и [[Григор Гачев]] и тримата участници написват заедно книгата-игра [[Самсон]]. Последната за момента книга-игра [[Ной]] е писана от доста повече участници с различен принос, като с най-сериозно участие са [[Димитър Стефанов]] и [[Снежана Ташева]].
+
Първото появяване на псевдонима е на [[28 ноември]] [[2013 г.]] във форумите за книги-игри. Първоначално под този псевдоним се крият [[Димитър Стефанов]] и [[Любомир Лисичков]], които за няколко дена написват книгата-игра [[Мъдростта на царя]]. По-късно към този псевдоним се присъединява и [[Григор Гачев]] и тримата участници написват заедно книгата-игра [[Самсон]]. Последната за момента книга-игра [[Ной]]е писана от доста повече участници с различен принос, като с най-сериозно участие са [[Димитър Стефанов]] и [[Снежана Ташева]].
  
 
== Награди и признания ==
 
== Награди и признания ==

Версия от 01:01, 29 октомври 2018

Колийн Ливингстън
(неизвестно)
автор на книги-игри

Координати:
Е-майл: kaloyannk@abv.bg

Писател:
Псевдоним(и): Колийн Ливингстън
Жанр(ове): религиозна фантастика

Колийн Ливингстън е псевдоним, под който са писани книги-игри.

Биография

Първото появяване на псевдонима е на 28 ноември 2013 г. във форумите за книги-игри. Първоначално под този псевдоним се крият Димитър Стефанов и Любомир Лисичков, които за няколко дена написват книгата-игра „Мъдростта на царя“. По-късно към този псевдоним се присъединява и Григор Гачев и тримата участници написват заедно книгата-игра „Самсон“. Последната за момента книга-игра „Ной“ е писана от доста повече участници с различен принос, като с най-сериозно участие са Димитър Стефанов и Снежана Ташева.

Награди и признания

  • 2014 г. - Първо място за книга-игра на конкурс Таласъмия 2014 за Самсон
  • 2015 г. - Първо място за книга-игра на форумен конкурс №10 за Ной
  • 2016 г. - Национални фантастични награди. Любима книга-игра за 2015 г за Ной

Произведения

Книги-игри

Текстове на произведения