Категория беседа:Начална категория

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене

Направо се изприщих в усилия да разбера каква логика ви е движила при структурирането на тези категории!!!!!!!!!!!

И така и не отрих "Фензини"

Не си открил Категория:Фензини просто защото все още не съществува :-). Предполагам, че Григор ще я направи при първа възможност (и аз бих, но не ми се ще да рискувам със самоинициативата) --Intery 13:08, 20 януари 2007 (EET)

Като че ли е правено от хора, които не са фантасти и не са наясно с приоритетите.

СТРАШНО ОБЪРКВАЩИ НЕНУЖНИ КАТЕГОРИИ КОИТО НЯМА ДА ИМАТ ПО ЕДИН ОБРАЗЕЦ в себе си:-)

Примери? --k. 11:42, 20 януари 2007 (EET)
Наистина, в началото цялото дърво на категориите изглежда объркващо, но после всичко си идва на мястото. А уикито едва навърши един месец, дай му шанс да запълни мъничките категории :-) --Intery 13:08, 20 януари 2007 (EET)

ФЕНЗИНЪТ ТРЯБВА ДА Е ИЗВЕДЕН НА ПЪРВО НИВО - ИЛИ КАТО МИНИНМУМ ТАКА: КЛУБОВЕ - ФЕНОВЕ - ФЕНЗИНИ

И КАКВА Е РОЛЯТА НА ТЕЗИ КАТЕГОРИИ ГОДИНИ?

С КАКВО ЩЕ СЕ ПЪЛНЯТ - С ГОЛИ ОТПРАТКИ ЕДНО КЪМ ДРУГО?

Предполагам, че в момента, в който се направят съответните ботове, ще се запълнят автоматично с всички събития, случили се през годината - удобно, а? (Айде бе, Наскоо, какъв фантаст си, с толкоз бедна фантазия? :P) --k. 11:42, 20 януари 2007 (EET)


Не мога да си представя как ще се ориентира обикновенния любител на фантастика като започне да търси нещо - по три четири етажа линкове за да стигне до нещо конкретно.

О, горе вляво има един линк "Търсене". Аз главно него ползвам. ;) --k. 11:42, 20 януари 2007 (EET)

Ругатните ми са с напълно свободен лиценз :-))))) --Предният неподписан коментар е направен от А.Славов(Sferoidi) (беседаприноси).

Впрочем, едва сега видях Категория беседа:Издателства и ми се струва, че се е получило разминаване. Ама ще пиша на беседата ти за това. --Intery 13:08, 20 януари 2007 (EET)