Потребител беседа:А.Славов (sferoidi)

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене

Здравей, тъй като май не следиш какво се пише по другите беседи, копирам тук и отговарям.

Абе администратори, каква е тая работа, защо регистрацията ми изчезна и когато написах наново всичко както преди, ме регистрира като нов човек, и всички предишни беседи и приноси изчезнаха? Атанас П. Славов

Невинни сме. :) Не знам дали си забелязал, ама сега никът ти е с малко s и с интервал. Предишната ти сметка беше Потребител:А.Славов(Sferoidi). Може би си се регистрирал наново? Пробвай да се логнеш като А.Славов(Sferoidi) и да видим. --Intery 00:41, 20 февруари 2007 (EET)

Извинявам се за мястото на беседата, но аз винаги се логвах автоматично, но преди няколко дни се появи такова раздвоение: горе стои името ми (и даже виждах старата си беседа) - като че ли ме разпознава, но като натисна каквото и да било, казва не сте логнат!! Това беше гафа. А после и въобще перстана. И трябваше да се регистрирам на ново. Сега как да слея двете регистрации?

Хм, това с "не сте логнат" е странно - cookies, нещо?
Иначе, да се "слеят" две сметки просто няма как. Можеш да си преименуваш регистрацията, тоест да помолиш Григор да я преименува (само той има нужните права). Но ти с тази имаш само няколко приноса, защо не излезеш от тази сметка и не влезеш като А.Славов(Sferoidi) и после да ползваш само нея? --Intery 01:07, 20 февруари 2007 (EET)

Да и тогава на страницата Росица Панайотова видях въпроса за неизвестен автор и моя ИП адрес, от тогава започнаха номерата. Апропо, забелязваш ли че дори написаната от теб страница горе уж старата ми сметка е празна?

Сметката не е празна, потребителската ти страница е празна, защото не си написал нищо за себе си на нея :-). Иначе беседата си е там - Потребител беседа:А.Славов(Sferoidi), приносите също. --Intery 01:36, 20 февруари 2007 (EET)


Не знаех че там трябва да пиша нещо - нали за мен има толкова писано-о-о-о :-))) Дано Григор да може да упрости нещата.

Добре, последно само - не може ли да цъкнеш на "излизане" в горния десен ъгъл, после, след като каже "Излязохте от системата" да цъкнеш на "Регистриране или влизане", в поле "Потребител" да напишеш А.Славов(Sferoidi) след което да си въведеш паролата и да видим дали всичко е наред с предишната ти сметка? Това би улеснило нещата, мисля. --Intery 01:47, 20 февруари 2007 (EET)

Направих го! Надявам се върнах старата си личност :-)))

Щастлив край :-). --Intery 02:00, 20 февруари 2007 (EET)

Росица Панайотова[редактиране]

Здравей, след тази ти редакция проверих и наистина „Вариациите на еднорога“ се оказа преведена от Росица Желязкова (някой го е объркал в бързината), но за преводач на „Сьомгата на съмнението“ (ИК Бард, 2003) е посочена именно Росица Панайотова. Две Росици Панайотови ли има? ;-) Поздрави, Intery 20:41, 20 май 2007 (EEST)

В Моята библиотека има преводи на Росица Панайотова, с моминско име — Желязкова. За съжаление никъде не съм го посочил. — Борислав 09:25, 21 май 2007 (EEST)

Въпросната писателка, редакторка и поетеса Р. Панайотова е бившата ми съпруга, така че, със сигурност знам, че не е превеждала нищо от посочените произведения:-) (А.Славов (sferoidi) 15:22, 22 май 2007 (EEST))

Добре, значи е по-сложно...
А мога ли да попитам какви са трите ̀и имена, както и дали Желязкова е моминското ̀и име? --Intery 10:26, 25 май 2007 (EEST)

от Ангел[редактиране]

Здравейте! Вижте по-долу, в статията за Вас, дали преводите на руски са ваши или на съименика Ви. Ако съм сгрешил (поради липса на по-точна информация), моля да ме извините.--Angel 16:23, 22 май 2007 (EEST)

Потвърждавам, че са мои, това са извадки от миниатюрите "фаКтастика" от моя Фентернет. Атанас В. Славов нищо освен двата си романа във фантастиката не е правил. (А.Славов (sferoidi) 16:35, 22 май 2007 (EEST))

от Венци[редактиране]

отговори на твоите въпроси в Беседата за КИЛ

  1. За в.КИЛ може да се спори дали е редовно или не, много зависи от разбирането за "редовно"
  2. Калин не знам кога/къде/как ме е търсил и не знам какво да кажа по въпроса
  3. "Ф&Ф" го пращам по имейли; печатни стари броеве нямам (освен моя си, авторски екземпляр:-)), мога да ти пратя всеки брой по имейла в jpg-формат.
  4. Магика съм я мяркал и май имам в библиотеката си, но ще ми трябва време да се поровя
  5. Христозов го познавам (навремето рисуваше комикси за моите вестници) и макар че не съм го виждал от бая години, ще се опитам да го открия
  6. Приятна вечер!--В.Тодоров 01:43, 11 ноември 2007 (EET)


Благодаря за изчерпателните отговори. С нетърпение очаквам фензина ти на мейл7 at_slavov@abv.bg

Като/ако намериш Магика сканирай корицата и някоя друга вътрешна страница, ако може и ги прати. Надявам се от бъдещите броеве ще получаваме в клуба Ефремов по един? Ако намериш Христозов ще ти бъда благодарен. п.п. Вземи драсни два реда за този "ученически клуб на фантаста". Откога до кога е съществувал, име на лидер и т.н.(А.Славов (sferoidi) 15:54, 11 ноември 2007 (EET))

Фензин XXI век[редактиране]

Като свършиш с брой 1 на фензина "Двадесет и първи век", дай да го преместим като "Фензин Двадесет и първи век/брой 1"- подобно на Фентернетите и т.н. --k. 23:38, 15 ноември 2007 (EET)

Готово е. Намести го както сметнеш за добре.(А.Славов (sferoidi) 23:48, 15 ноември 2007 (EET))

Твойта статия[редактиране]

Погледни дали правилно съм разпределил кое от преведените ти неща на руски е фантастика (проза) и кое фантастология (есета, критика).

Някои от руските заглавия не ми говорят нищо спрямо българските ти статии. Ако може, включи в скоби на кое са превод. --k. 16:03, 17 ноември 2007 (EET)

Всичко е наред в моята страница. Няма нужда от никакви допълнения.(А.Славов (sferoidi) 20:41, 18 ноември 2007 (EET))
Ще лъжеш, а? Видя ли как ти допълнихме страницата току-що?
(А моята видя ли? *срутвам се от хилеж*) --k. 21:01, 23 ноември 2007 (EET)

Пощата ти[редактиране]

Наско, ще ти прелее пощата, ако не си я отваряш всеки ден. Честно. :)

Моля те да ми отговаряш максимално скоро на каквито въпроси ти пращам. Много хора зависят от нас - колкото по-отрано ги насочим, толкова по-леко ще ни върви работата с тях. (Особено по-неуверените в себе си, като Станислава.)

И ако се налага, разреди приносите си тук докъм средата на декември. Времето ти - казвам го алчно, но неегоистично ;) - наистина ни трябва. (Гри, не се сърди. Знаеш как е в моята поща - а ако я видиш покрай подготовката за алманаха...) --k. 08:34, 21 ноември 2007 (EET)

А днес видя ли си пощата? Понеже имаш важни питаници в нея; и една покана за кино утре. :) --k. 21:04, 23 ноември 2007 (EET)
Ей сега ще видя и твоята страница и пощата, пък после и всичко останало :-))))(А.Славов (sferoidi) 21:06, 23 ноември 2007 (EET))

ФантАstika[редактиране]

Наско, ще напишеш ли общата статия за алманаха ФантАstika? В смисъл - раздели, екип, изброяване на броевете (засега само един, но ще се множат :)... Нещо като общата статия за Терата. Можеш да ползваш шаблона "списание".--k. 13:13, 1 март 2008 (EET)