Легенди от Рил Ноон: Пробуждане: Първи стъпки (Издателство Монт, 2016)

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене
Легенди от Рил Ноон: Пробуждане: Първи стъпки
роман — хорър, фентъзи
автор: Нилирия Уотър
Нилирия-1.jpg

Издателски данни:
Издадено в: България
Език: български
Кога:  2016 г.
Издателство: Монт
Формат: 10х12
Страници: 446
ISBN: 9786191691005

Екип:
Преводач: Темелко Темелков

Поредица:
Име: Легенди от Рил Ноон
(номер 1)
Следваща: В търсене на Една Сиас - тревоги

Бележки: Писано е, че авторката твори на български, но е посочен и преводач без уточнение от какъв език.


Книгата „Легенди от Рил Ноон: Пробуждане: Първи стъпки“ е първа книга от поредицата Легенди от Рил Ноон на Вероника Стефанова Нинова-Игнатова‎ под псевдоним Нилирия Уотър. Съдържа романа „Пробуждане: Първи стъпки“.

Текст на задната корица

„Ние всички сме Вселена от спомени. Спомени от едно друго време. Време, което е забулено в мистерии и тайни.

Тя се роди в свят наситен с научни открития и динамика. На разтърсващи човешките съдби промени, катаклизми и войни за власт. Бе съвсем обикновена млада жена, която на пръв поглед по нищо не се различаваше от себеподобните си, до деня в който не бе Призована...

Тогава светът на сънищата и оживя и се превърна в реалност, с която бе предизвикателство да продължи да живее. Докосвайки се до онези скрити в дебрите на подсъзнанието спомени, тя се впуска шеметно, спиращо дъха приключение в един пълен с реална фантазия приказен свят. За нея изчезва време-пространствената бариера и тя се превръща в пътешественик, с една единствена мисия - да въдвори хармония и любов в Световете на Единствения.

Пътуванията ѝ ще я отведат в Изначалието - във века на Протогоните, в чудния свят на Елфите от Ел Наар и феите на АшЛра. Ще я накарат да се бори за справедливите каузи на Златните царе, за любовта на един Ангел - в търсене на справедливостта и мистерията около своето съществуване. Пътят ѝ ще се пресича не веднъж от Тъмнината, но нейният независим дух, силна любов и Благословът на Единственият, ще я опазят през времето и пространството - до деня на нейното Пробуждане"