Потребител беседа:Kalin Nikolov

От БГ-Фантастика
Направо към: навигация, търсене

Шаблон:Още-данни[редактиране]

Здравей, Григор съвсем скоро ще те приветства за добре дошъл, а междувременно аз да си кажа за Шаблон:Още-данни - изтрих го, защото той е предвиден за съвсем друга цел :). Информацията, която беше въвел, прехвърлих в статията Димитър Янков.

Ако имаш неясноти с уикито, питай на воля :-). Поздрави, Intery 21:09, 26 февруари 2007 (EET)

Кирил Кръстев[редактиране]

Здрасти! Гледам, че си наоколо, та мога ли да те помоля да погледнеш статията си за Кирил Кръстев, която поформатирах малко, за неточности? Поздрави, Intery 12:50, 7 март 2007 (EET)

Преместено от Потребител:Intery --Intery 18:25, 8 март 2007 (EET)

Анастасиа, здравей - погледнах Кирил Кръстев и това според мен е трябвало да стане. Аз съм малко в зоната на отчаянието и просто почнах да пиша - не мисля за шаблоните. Постоянно забравям да си въведа паролата и после пиша дълго, а се сещам по средата за правилата... Нанасям някакъв обем текст за момента и после отново ще добавям по нещо важно. Търсенето на материали ми отнема известно време. Дали мога да попитам нещо - първата ми работа бе биография на Александър Денков, много силен илюстратор. Дали има проблем, че все още не я виждам. Мога да съкращавам от текста си, да обобщавам - пратих я обаче по пощата на Григор, защото тогава не знаех как и кое става. много поздрави и огромни благодарности. Калин

Впрочем, дай вече да си говорим тук, искаш ли? Диалогът няма да се накъсва :-).
Като те чета, имам чувството, че БГ-Фантастика е някакъв объркан ужас - хайде малко по-весело, много са ти готини статиите, няма нужда да им се прави каквото и да било:)).
За биографията на Александър Денков може би Григор ще се погрижи, аз не знам нищо относно личната ви коренспонденция ;-).
Няма за какво да ми благодариш, наистина нищо не съм направила, даже почвам да се чувствам виновна:). Поздрави, --Intery 18:25, 8 март 2007 (EET)

Анастасиа, въпреки всичко ти диктувай правилата. Защото наистина за мен не е ужас - напротив, мечтал съм за подобно дело - но всеки път правя нещо в повече: или не си отварям адреса или го отварям седем пъти... Колкото до кореспонденцията с теб, направо я търся из всякакви писма, страници, шаблони, забравям къде четох съобщенята ти, ровя из някакве статии и накрая тотото става. Така работя. На мен и в този стил ми е добре, но съжалявам и се смущавам за околните. Това са формално извиняеми, но и сериозни поводи за моето извинение към всички вас. Имал съм дни, когато търся нещо от архива си (а аз съм работел в много вестници и имам събран огромен аржив от документи, каталози, статии, справки и т.н. ), тогава качвам всичко наопаки и има логика (местил съм се няколко пъти, прехвърлял съм безброй пъти багажи). Иначе се оправям - Радой ралин казваше, че съм единствения човек, който той е срещал, комуто се казва да направи изложба за някаква тема и той вече е готов, да направи книга - а тя е написана... Най-лошото е, че не винаги разбирам какво точно ми се препоръчва и накрая реших просто да пиша. Разбира се , че ще гледам формите, но където не мога - ще го подавам така. Днес разглеждах теченията на "Космос" и съм готов с разни бележки за още няколко художника. Отначало много бързах, сякаш исках да докажа, че участвам не за защото пратих и текст за себе си , а защото искам и за други да кажа нещо ценно. Сега вече нямам нужда от толкова динамика. Ще попълвам и ще пиша още доста. От всякъде, където съм работил, най-добре ми е било в ежедневниците (където бе най-трудоемко и трудно) защото там работата е гигантски хаос, и моят процент в цялото не може да се види. Калин

Имах предвид коренспонденцията между теб и Григор на тема Александър Денков :). Той я е прехвърлил вече, както виждаш, ама има въпроси на беседата - Беседа:Александър Денков. Ще ги погледнеш, надявам се :-). Леко писане за периодиката!
Поздрави, Intery 21:13, 10 март 2007 (EET)

Борис Димовски[редактиране]

Здрасти:).

Зарадвах се, че си си създал страничка в потребителското пространство (Потребител:Kalin Nikolov), пък като я отворих, там се мъдри информация за Борис Димовски... Да я преместим ли под заглавието Борис Димовски, или си имал нещо друго предвид? Поздрави, Intery 21:17, 22 април 2007 (EEST)

Моля те да я преместиш при Борис Димовски - по някое време ми беше дала едни шаблони върху които да пиша, и тренирам, на забравих къде и пиша където ми падне. трудно ми е да коментирам себе си, ти вече знаеш... Калин

Преместих я и ̀и сложих инфокутия, но силно подозирам, че съм объркала кое е "област на изява", кое е "жанр" и така нататък...
А защо не ги създаваш направо от търсачката? Пишеш заглавието, което ти трябва, в полето търсене. Когато излезе страницата с резултатите, отгоре, преди самите резултати, има един надпис В БГ-Фантастика не съществува страница с това заглавие. Можете да я създадете. Щракваш на създадете и така :-). --Intery 22:20, 22 април 2007 (EEST)